Map'ine göre klas degistirin arkadaslar....Sniper'lik map ise sniper...Kücük ise Medic...Orta menzilli iste Assault...Eger cok büyük neydi o unuttum varya ucak felan ucurulan bölümler iste onda füze atan herifi alin...Tüm Urban katagorisinde 3'ü...Tüm neydi o iste 2. katagoride 4'ü Kapiss
He silahlara gelince....
1 lvl'dan beri snip.lere hasta olanlar icin söylüyorum...
LvL 1 silahiniza dokunmayin sahsen cok güzel bir silahtir...2. silah Colt ile baslar (tabanca) ....Siz Deagle alin taramli fazla güzel degil...Deagle de 2 kursunda adam alirsiniz kafadan vurusaniz...LvL 11'de PSG alin....Taaa ki banlanana kadar PSG'i alirsaniz hayran kalirsiniz
1 lvl'dan beri assaultlara hasta olanlar icin söylüyorum...
LvL 1 Silahi "K2" bu silahi Ak47 yada M4A1 ile degistirebilirsiniz....2. silah Colt ile baslar (tabanca) ...Siz deagle alin derim ben ama o taramaliyida alabilirsiniz...LvL 11'de mutlaka pre alin...Alamazsaniz Ak47 ile devam edin...
1 lvl'dan beri Mediclere hasta olanlar icin söylüyorum...
LvL 1 silahi "Mp3 (Unuttum " bence süper bir silah bos yere Uzi almaniza gerek yok...2. silah taramali alin...Pre alin LvL 11'de PSG...LvL 21'de 21 uzi'si
1 lvl'dan beri Bazuka atan adama hasta olanlar icin söylüyorum...
Kesinlikle RPG alin derim ve 5. Slot'u acarsaniz RPG nin yaninda bir tane daha silah var onuda ekleyin...Pre almaniza gerek yok aslinda...Yada var olabilir cünkü ancak prelilerin alabildigi itemlerde kendinize yariyan bir seyler olabilir